Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/18668088 www.bgdnes.bg

Дърт милиардер умира 2 седмици след сватбата

91-годишният Рихард Лугнер бил твърде активен в леглото, далдисал след секс

Млада булка си взима престарял австрийски милиардер и далдисва по време на секс.

Рихард Лугнер, 91-годишен богат виенчанин, става звезда с поредната си сватба на тази преклонна възраст. Булката Симон Райнлендер е едва на 42. За мегабогаташа това е шести брак, но бедата е, че трае твърде кратко. Венчавката се състои в края на юли, а на 12 август виенската знаменитост е откарана в болница. Говори се, че медиците са констатирали вече настъпилата смърт. Според злите езици причината е, че дядо Рихард е пренатоварил сърцето си - Симон се е опитала да вдигне половия му член, но това не се е случило с обичайните орални ласки. Накрая пъшкащият Рихард Лугнер не издържа. Слуховете са породени от скорошните хвалби на г-жа Симон, че брачната им нощ е била по-дълга от брачния им ден.

Най-вероятно австрийският богаташ не е написал ново завещание между сватбата и опъването на петалата. Сега състоянието му ще се дели по закон между вдовицата и четирите му деца от предишни 6 брака. Най-голямото парче от баницата е за вдовицата. Дали Рихард Лугнер действително е милиардер, не е съвсем сигурно. Списание "Пейдж Сикс" го обявява за такъв, но оценката на "Форбс" на състоянието му е "едва" 200 милиона евро.

От млади години Рихард Лугнер се занимава със строително предприемачество. Името му нашумява през 70-те, когато във Виена се изгражда ислямска инфраструктура. Общината и сдружения на мюсюлманските общности финансират проект за джамия и ислямски образователен център, а Лугнер го печели. По този начин фирмата му слага клеймото си върху известни сгради. Следващият му голям проект е "Лугнер Сити". Въпреки че звучи като палаврата "Градът на Анжел", "Градът на Лугнер" е построен наистина. Той съчетава мол, офис пространство, жилища и гинекологична клиника в едно. От 1992 г. насам Лугнер организира бал с гости от Виенската опера. Както всяко културно събитие, инициирано от новобогаташи, и това бива опростачено. На виенския бал са канени съмнителни в културно отношение персони като Ким Кардашиян.

Четете още

Ретро влак от 60-те ще вози пътници между София и Банкя

Ретро влак от 60-те ще вози пътници между София и Банкя

Ново признание за българските вина

Ново признание за българските вина

100-годишен е най-редовният гласоподавател

100-годишен е най-редовният гласоподавател

Синът на Чаплин се среща с български артисти в София и Пловдив

Синът на Чаплин се среща с български артисти в София и Пловдив

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама