Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/18314238 www.bgdnes.bg

Тъмничарка е нимфоманка, ляга със ЗАТВОРНИК, увива се в бурка

Фриволна тъмничарка се оправя със затворник в килията и гордо се снима за интернет.

Поредният скандал за забранени отношения между пазачи и лишени от свобода е от мъжки затвор в Южен Лондон. Една от служителките на изправителното заведение е Линда де Суса Абро. Тя се описва като "щастливо омъжена латиноамериканка". Уви, наскоро мацката е заснета да мачка чаршафите не със своя съпруг, а с пандизчия. В клипчето се вижда как Де Суса и момъкът се забавляват до купчина нахвърляни дрехи. Килията е обзаведена и с телевизор. Половият акт е заснет от друг затворник с пълното съгласие на опъващите се. В. "Дейли мейл" разполага с информация, че видеото е прясно. Британката с латинокорени Де Суса не може да бъде открита. След избухването на скандала тя тихомълком напуска работа и никой няма контакт с нея. Сестра й Андреина се опасява, че опозорената тъмничарка се е покрила с бурка, за да се движи свободно.


"Може никога да не я разпознаем!" - скърби Андреина. Кака й Линда далеч не е известна само с мърсуването си из затворническите килии. Тя й съпругът й Натан са суингъри. Уж щастливоженените съпрузи се кръстосват с други двойки и разменят партньорите си. Сексиграта на практика е оргия със силни елементи на воайорство. Линда е прочута в суингър средите и преди време участва в документалка, посветена на сексуалното малцинство. Фимът разказва за луксозните суингърски партита по вили и замъци в английската провинция.

Реклама

Въпреки противоречивата си слава латиноската е взета на работа в затвора. По-малката сестра Андреина косвено признава, че кака й и преди е злоупотребявала сексуално със затворници:
"Много пъти съм я предупреждавала да не смесва личния си живот с професионалните си задължения. Казвах й, че всичко ще свърши зле, ще бъде посрамена" - гласи коментарът на Андреина. Именно заради срама тя допуска, че кака й се носи с бурка по лондонските улици. Самата Андреина не носи бурка, но е твърдо посветена на Бог. Инструктор по фитнес, аеробика и йога, тя се определя като пълен антипод на Линда.


"Проповядвам Бог, спорт, душевно и телесно здраве" - гордее се бойната мацка, без да уточнява от коя религия е. Андреина също си е изпатила от това, че е сестра на похотливата Линда. Извратеняци неведнъж са я "нападали" в социалните мрежи, за да търсят контакт с кака й. Самата Линда се подвизава не само в обикновените социалки, а и в "Онлифенс" - платформа за онлайн проституция.

Четете още

Френски кмет влиза в затвора заради връзка с врачка. Какво направиха?

Френски кмет влиза в затвора заради връзка с врачка. Какво направиха?

Светломир Нешков-Куцара на свобода, ама не съвсем!

Светломир Нешков-Куцара на свобода, ама не съвсем!

Тъщата на удушения Пейо влезе в болница!

Тъщата на удушения Пейо влезе в болница!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама