Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/17832515 www.bgdnes.bg

Кейти Пери заблуди дори майка си, че е била на Мет Галата (Снимки)

Кейти Пери и Риана не присъстваха на бала Met Gala тази година. Генерирани с изкуствен интелект изображения обаче подлъгаха почитателите им, че звездите са позирали на стълбището на най-голямото модно събитие на годината. Сред подведените била дори майката на Пери.

Един от признаците, че популярна снимка на Пери в покрита с цветя вечерна рокля е фалшива, е фактът, че килимът върху стълбището на музея е същият като използвания на бала през 2018 г., а не е настилката от текстил със зелен оттенък, обточен с жива зеленина. Мнозина обаче се подлъгаха.

Реклама

Часове след като две компютърно генерирани снимки на Кейти Пери се завъртяха онлайн, тя ги публикува в инстаграм заедно със скрийншот от съобщение от майка ѝ, която ѝ прави комплимент за начина, по който изглежда на бала. Певицата предупреждава да се внимава за подправени изображения и посочва в публикацията, че била ангажирана с работа и не успяла да присъства на светското събитие.

Фалшива снимка и на певицата Риана в поразителна бяла вечерна рокля, с избродирани цветя, птици и клонки, също стана популярна онлайн, пише NOVA. Първоначално беше потвърдено, че тя ще участва в гала вечерта, но представители на VOGUE съобщиха непосредствено преди събитието, че певицата няма да успее да се включи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама