Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/9924501 www.bgdnes.bg

Кечистът Миро се върна в България, след като покори САЩ

Кечистът Миро спазва спартански хранителен режим, за да бъде равностоен на най-големите бабанки в професионалната борба, но не успя да устои на българската баничка. Едва стъпил на родна територия, 36-годишният пловдивчанин награби мазната вкуснотийка.

"Хапнах баничка, която майка беше донесла на летището. Сега съм във ваканция. Една седмица мога да си хапвам каквото ми е густо", отсече пред "България Днес" Миро.

Реклама

Закуската със сирене се загнездила в главата на кечиста, докато чакал 45 минути багажа на летище София. Още с пристигането в своя роден град той превключи на много по-спокоен режим.

"В махалата е спокойствие. Всичко върви бавно. Даже и слънцето не залязва в 9. Като в приказка. Още повече че не трябва да се занимавам с мачове", добави Миро, който прекарва голяма част от своето ежедневие в гледане на европейското първенство.

Въпреки ваканцията кечистът не пропуска да понапомпа мускули в близкия фитнес, но задължително в 4 следобед се курдисва на дивана. Футболният запалянко вика за Северна Македония, но съжалява, че България не е на европейското първенство.

"Ние сме в тази приказка от 94-та. Мислехме, че сме редовни на големи първенства. Оттогава всичко спря. Живеем си във фантазията, че сме футболен елит - цели десетката със своя анализ Мирослав Барняшев. - При липса на една нормална академия няма как да стане. Не можеш да разчиташ само на подготовка с отбора. Трябва индивидуални тренировки. Ако не искаш да си най-добрият футболист в света, защо си се хванал да играеш? Трябва да имаш големи амбиции и небето да ти е таванът, а не първият етаж."

Миро загатна, че може да премине във филмовата индустрия. Неговите колеги Скалата и Джон Сина, които също бяха кечисти, сега са сред най-скъпоплатените актьори на планетата. Българинът направи своя дебют в игрален филм заедно със съпругата си Си Джей Пери, позната като красавицата Лана в кеча. Лентата "Твоята друга версия" пожъна успех.

"Филмът беше много добър. Инвестираните пари си ги върнаха няколко пъти отгоре. Излъчват го по "Амазон". После Си Джей снима филм с Брус Уилис. Кариерата й тепърва започва. Бъдещето е толкова отворено, че може да снимаме филм в България. Нищо не ни пречи, както беше преди."

Реклама

Лана беше освободена преди няколко седмици от световната федерация по кеч от легендата Винс Макмеън.

"Тя е емоционална. Не го прие добре, но идват хубави новини. Щастлива е, защото е навсякъде. Във филми, в социалните мрежи, в кеча. Някои хора приемат уволнението като нещо лошо. Това е друга възможност, която трябва да я атакуваш", убеден е Миро.

Българинът донесе за пръв път престижната титла TNT на организацията "Ол Елит Рестлинг", където много бързо се превърна в една от големите звезди. Той направи няколко успешни защити срещу топ претенденти и след края на ваканцията отново е готов да сгъва мускулестите кечисти.

Реклама
Реклама
Реклама