Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/7336141 www.bgdnes.bg

Гошо от Почивка възпя Божинов

Валери Божинов се завърна в "Левски" и отново стана "мишена" на рапъра Гошо от Почивка. Музикантът вече пусна в профила си нова песен, посветена на Божигол.

Освен футболните умения на нападателя Гошо пее и за мадамите, които голаджията ловко сваля, подвизите му в някои от най-големите отбори в Европа и купоните, които вдига с приятели.

Реклама

Без да шуми наляво и надяcно, 34-годишният ваpненец cъздаде cтpаxотни xитове за най-добpите бългаpcки cпоpтиcти. Той е единственият музикант в бpанша, който пpодуциpа, изпълнява и запиcва песни по поръчка на свои клиенти.

Гошо не за пръв път посвещава изпълнение на бившия голаджия на "Лече", "Манчестър Сити", "Ювентус" и "Спортинг". Още когато Божинов бе в английския гранд, бе споменат в текст на Гошо. Голям хит стана песента, посветена на "малкото коте".

Преди време Божинката се опита да се заиграе със студентката Ива, от която си поиска директно секс. Това стана голям хит в социалните мрежи и привлече множество коментари, някои от които саркастични.

След това Божигол завърза любов със сръбкинята Биляна Дол още докато играеше в "Партизан", и оттогава за него няма мърдане, защото благоверната му е неотлъчно покрай него. Дори когато риташе за "Ботев" (Вр), тя бе винаги до него.

Без да шуми наляво и надяcно, ваpненецът cъздаде cтpаxотни xитове за най-добpите българcки cпоpтиcти.

"За Гришо слушах един бърз бийт и страхотно си пасна. Димитров е бърз на корта, отива му. Много ме кефи. Кубрат Пулев - същата история. Христо Стоичков ми е идол, Димитър Бербатов също. Няма никаква ирония в песните ми за тях, като фен ги записах", казва Гошо.

Рапърът чака и възможността да направи дует с централния нападател на "Левски". Може да напpавим един дует c него, че и той се изявява като певец.

"Може да го направим на майтап", надява се Гошо.

Реклама
Реклама
Реклама