Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/5550061 www.bgdnes.bg

Божинов с харем от котета в Дубай

Не един и двама мъже могат да завидят на Валери Божинов. Нападателят на "Партизан" се оказа обгрижван от цял харем по време на почивката си в Дубай.

Футболистът замина за емирството заедно с настоящето си гадже Биляна Дол-Йенич. Но явно знойната сръбкиня не му е достатъчна. Освен на компанията на половинката си той се радва на вниманието и на две нейни приятелки. Ана Машич от години живее в Дубай и използва визитата на Биляна и Божинов, за да се види с дружката си. Мина Абрамович пък замина с тях от Белград. Трите мадами не се отделят от Валери и се грижат за него като за шейх.

Реклама

Любопитната четворка привлича вниманието, където и да се появи. Божинов пък обира завистливите погледи на мъжете наоколо със сексапилните си придружителки, които глези в заведенията с маркови коктейли.

Биляна от своя страна не се посвени да покаже тяло на плажа. 39-годишната бивша съпруга на Томас Дол впечатлява с отличната си форма. Тя не спира да позира заедно с дружките си, а Валери им хвърля одобрителни погледи.

Четворката се е настанила в един от най-луксозните курорти на брега на Персийския залив. Те са в комплекса The Palace at The One and Only Royal Mirage. Интересно е, че там в началото на годината беше бившата съпруга на Божинов - Николета Лозанова. Тя почива в същия курорт с тайнствения си любовник и майка й.

Разположеният на 65 акра хотелски комплекс е едно от най-скъпите места в Дубай. Наемането на стая за една нощувка там излиза минимум 850 евро на вечер. По-луксозните апартаменти започват от 2000 и достигат до 10 000 евро. Всички помещения са с изглед към плажовете на Персийския залив. Курортът предлага всякакви глезотии – няколко различни ресторанта и нощни клубове, СПА и фитнес, езда и организирани романтични турове с вечеря в пустинята.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама