Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/5059588 www.bgdnes.bg

Манчева натиска Скилачи

Добромир ДОБРЕВ

Няколко месеца след развода си Елеонора Манчева хукна на лов за мъже. Тя хвърли око на легендарния италиански футболист от близкото минало Салваторе Скилачи. Тото, както е по-известен голмайсторът от световното първенство в Италия през 1990-а, прекара два дни в България. Той бе специален гост на спортен бар в Пловдив, където се срещна с българския фенклуб на "Ювентус". Преди това изгледа и пловдивското дерби между "Локомотив" и "Ботев".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Още от пристигането му у нас плътно до него се закачи бившата вече съпруга на помощник-треньора на ЦСКА Владимир Манчев. Моделката очевидно флиртуваше със Скилачи през цялото време и дори го разходи из Пловдив. На стадиона тя седна точно зад италианеца и не спираше да му говори. Феромоните продължаваха да хвърчат и на последвалия банкет. Норчето дори прегърна любовно на няколко пъти Тото, уж за да си направят селфи.


Красивата българка е родена на 1 август 1980-а и е с цели 15 години по-млада от италианската легенда. Открай време тя си пада по футболисти, като слуховете са я свързвали също с Христо Стоичков и Любослав Пенев. Bлaдo не издържа на постоянните изневери и се разведе официално с Нора това лято след 11-годишен брак.
В същото време Скилачи също има развод зад гърба си. Той бе женен за фаталната хубавица Рита, която му изневерява с друг прочут футболист на Апенините - Джанлуиджи Лентини. Тото приема много тежко раздялата и оттогава не е имал втори брак. През 2004-а Скилачи, който по собствените му думи е забравен от всички, нашумява отново с участието си в риалити шоуто "Сървайвър". Преди известно време италианецът бе забъркан и с мафията и участва като свидетел в съдебен процес срещу свой съдружник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама