Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/19053635 www.bgdnes.bg

Дъжд пак проваля мача на Григор

Дъждовното време в Шанхай за пореден ден провали плановете на организаторите. Григор Димитров е сред играчите, които бяха в режим на изчакване, след като още от сутринта времето не позволяваше да се играе, а в крайна сметка двубоят на българина бе сред отменените за деня.

Първата ни ракета трябваше да излезе на корта още в 07:30 часа българско време, но няколко часа по-късно все още това не се бе случило. Дъждът в Шанхай продължи през целия ден, заради което всички мачове, освен тези на централния корт, бяха отменени.

Реклама

Григор Димитров ще бъде на корта сутринта в понеделник, ако времето се оправи. В събота Димитров поведе с 6-3 на Зизу Бергс и изостана с 2-4 във втория сет, преди да завали и двамата да бъдат прибрани в съблекалните. Срещата на българина бе на Grandstand 2, където няма покрив.

В Шанхай само централният корт е покрит, така че играчите, чиито мачове не са планирани за там, ще се надяват времето да се оправи. За това обаче няма сериозни изгледи, защото през целия ден утре прогнозата предвижда превалявания.

Четете още

Ето кой може да се изправи срещу Гришо в Шанхай

Ето кой може да се изправи срещу Гришо в Шанхай

Не е БДЖ! Григор фучи с 346 км/ч с влак в Китай

Не е БДЖ! Григор фучи с 346 км/ч с влак в Китай

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама