Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/18358609 www.bgdnes.bg

Кикбоксьор се сгоди на ринга във Варна

Един от най-добрите българския кикбоксьори, Едуард Алексанян, се сгоди на ринга по време на бойната галавечер SENSHI 22 във Варна. Малко преди това Алексанян защити европейската си титла, но следващите мигове бяха далеч по-емоционални. Веднага след победата си той поиска микрофона и покани любимата си Светла на сцената, където с треперещи ръце й подаде кутия с красив годежен пръстен. Със сълзи в очите жената на сърцето на Еди каза голямото "Да", а многохилядната публика на плажа на "Св. св. Константин и Елена" бурно аплодира влюбените.

"Тя знае, че е жената за мен - каза щастливият Алексанян. - Преди 4 години й предложих за пръв път, но тогава беше по-скоро на игра, макар че аз не се шегувах. Затова сега исках да го направя както трябва. Исках да направя нещо голямо за нея, а какво по-голямо от това." 

Реклама

Едуард и бъдещата му съпруга Светла са заедно от дълги години. Неведнъж в свои интервюта той е заявявал, че тя най-голямата му опора. Красавицата винаги подкрепя на живо кикбоксьора по време на мачовете му. Сега за двамата предстои да стягат сватба.

Алексанян е национален шампион по кикбокс за 2018 и 2020 г. През април 2023 г. той бе класиран в топ 10 на най-добрите кикбоксьори в света в средна категория от престижното издание Combat Press.

Четете още

Копривленски стана шампион на К-1 в Токио

Копривленски стана шампион на К-1 в Токио

ММА боецът Илиян Адриянов: Ще съм сред най-добрите в света

ММА боецът Илиян Адриянов: Ще съм сред най-добрите в света

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама