Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/12844824 www.bgdnes.bg

Коя г-жа Бензема сега е №1

Карим Бензема бе обявен за футболист на годината в компанията на цели две красиви дами. Въпреки че бе малко конфузно. Нападателят искаше всички важни хора в живота му да присъстват на церемонията, затова бившата му съпруга и новата му приятелка присъстваха на галавечерта в Париж.

Френският футболист се ожени за Кора Готие на частна церемония през 2017 г. и заедно имат син - Ибрахим, двамата бяха във фокуса на камерата. Звездата на "кралете" в момента има нова любов и това е Джордан Озуна, която може би беше на заден план, но се прибра с Карим Бензема в Мадрид и сподели снимки от самолета. Джордан и Бензема са заедно от лятото, въпреки че в началото и двамата се опитваха да крият връзката си. 

Реклама

Дидие Дрогба, който връчи призовете на Бензема и футболистка №1 Алексия Путеяс, бе в Париж с новата си приятелка Габриел Лемер. Легендарният нападател на "Челси" изглеждаше строго елегантен в изцяло черен смокинг, докато Габриел зашеметяваше в елегантна сребриста рокля. Дрогба и новата му приятелка разкриха връзката си по-рано тази година, когато присъстваха заедно на състезание от Формула 1 в Саудитска Арабия.  

Бившият футболист обяви раздялата със съпругата си Лала през януари 2021 година след десетгодишен брак. След като се срещнаха в края на 90-те години, Дрогба и Лала се ожениха през 2011 година и имат три деца: синове Айзък (21 години) и Киърън (12 години) и дъщеря Иман.

Вратарят Тибо Куртоа бе видимо щастлив до половинката си Мишел Герциг. Двамата са известни с любовта си, която преминаваше през трудни моменти най-вече заради това, че хубавицата е преминала военна служба и е стигнала до капитан на спасителен кораб. Какво е ставало през време на службата, си остава тайна, но хубавицата признава, че понякога е имала нервни сривове заради спомените, а Тибо винаги е бил до нея и й е помагал. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама