Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/10128675 www.bgdnes.bg

"Лъвиците" най-секси на европейското

Българските волейболистки може да отпаднаха от европейското първенство, но единодушно бяха определени за най-големите красавици на спортния форум. "Лъвиците" спечелиха убедително предварителната си група със серия от победи, но изненадващо отстъпиха от Швеция на осминафинала, игран в пловдивската зала "Колодрума" неделя вечер. Въпреки това те обраха овациите за сърцатата си игра и непримиримостта до края. Неслучайно голяма част от момичетата често попадат в различни класации за красиви спортистки.

Безспорният секссимвол №1 в нашия отбор е 190-сантиметровата Нася Димитрова. Мъжката част от феновете често оприличават стегнатите й задни части на детско барабанче. През 2016 година тя печели приза Мис BGvolleyball. "Това, че играем пред българска публика след дълга пауза заради коронавируса и голямата еуфория, ни ангажира", призна Нася преди важните сблъсъци от европейското.

Реклама


Нася е изключително привързана към семейството си и към традициите. Често посреща Нова година в народна носия. Любовта й към народния фолклор се предава от родителите й. Майка й Ангелина е народна певица, а баща й Димо Димитров - музикант и бивш волейболист.
Сексапилната волейболистка все още не е срещнала голямата любов. Привързана е към своята малка племенница и към двете си немски овчарки. Това лято бе на море в Лозенец само с приятелки.

Жана сервира на Стоичков

Футболната легенда Христо Стоичков е много голям почитател на женския ни национален отбор по волейбол. Той не пропуска да надъха момичетата преди всеки техен мач с окуражителни думи в социалните мрежи. Сега Камата си е в България и дори посети лагера на "лъвиците" в Пловдив.


Ицо бе приятно сюрпризиран от една от волейболните ни звезди - Жана Тодорова. Тя лично влезе в ролята на сервитьорка и поднесе на Стоичков сутрешното му кафе заедно с две кексчета. Залисан в разговори, Камата първоначално не видя идващата му в гръб Жана. След това я прегърна и двамата се разсмяха чистосърдечно. За съжаление "Златната топка" на футбола не донесе късмет на нашите в осминафинала им с Швеция.

 

Елица люби сръбска звезда

Капитанката на българския национален отбор по волейбол Елица Василева е лудо влюбена в сръбската волейболна звезда Александър Атанасиевич. Чаровната българка и един от най-добрите играчи в този спорт в света се сгодиха официално това лято. "Най-ценният трофей в моя живот. Тя каза "да". Обичам те", разкри Атанасиевич. Двамата прекараха романтична почивка край Римини, Италия, преди европейското първенство за жени. Двамата вече планират датата на сватбата. Заедно са от лятото на 2017 г. "Не мога да определя с какво е толкова различен от предишните ми връзки, но се чувствам добре с него. Щастлива съм", споделя Василевa. Именно тя поведе хорото на игрището в края на юни, когато златните волейболни момичета на България триумфираха в Европейската златна лига.


"Бих искала да се извиня на всички хора, които ни подкрепяха както в залата, така и пред телевизорите. Разочаровахме себе си и очакванията на всички. В никакъв случай не сме подценили Швеция. Лично за мен беше непосилно да издържа физически", сподели Елица след поражението с 2:3 от шведките.


Ева пребори рака

Една от ветеранките в отбора на България е Ева Янева, но въпреки това тя не изпада от класациите по сексапил. Широката й усмивка е нейният символ. "Навремето майка ми ми казваше, че усмивката отваря всяка врата. Майка ми е позитивен човек и явно приличам на нея", казва Ева. Тя постига най-голямата победа в живота си, като успява да пребори коварната диагноза рак на яйчниците. "Мисълта да нямам деца беше по-страшна от това да изгубя живота си."


Ева обича да мечтае и да преследва мечтите си. Харесва конете и конната езда, както и шиенето на гоблени. Тя имаше връзка с футболния национал Васил Божиков, но двамата се разделиха през 2019 година.
Омъжена от две години пък е една от звездите в отбора - Христина Вучкова. "Обичам те завинаги", пише Хриси на своя съпруг. Двата се радват на малко момченце, което бе неизменно в залата в Пловдив, за да подкрепя мама.
"Не ни достигна късмет, може би и малко концентрация. Радваме се, че хората бяха винаги до нас и ни подкрепяха в най-трудните моменти. Благодарим им", сподели Вучкова.
 

Баракова рисува картини

Една от най-желаните и необвързани волейболистки от нашия състав е Петя Баракова. Сексапилната ни разпределителка изразява себе си и с четка в ръка освен с топка.


"Досега съм рисувала повече от щастие. Имам доста цветове в главата. За всяка емоция бих използвала различен цвят. Рисувам предимно абстрактни картини. Каквото е на душата, това излиза на платното", разкрива Петя, която е израснала в пазарджишкото село Мало Конаре. Започва кариерата си в "Левски", а след това играе в Швейцария, Франция, Полша и Румъния.
Сред чаровните български "лъвици" попада Лора Китипова, която е сгодена за волейболния съдия Генчо Василев. Красотата в нашия отбор се допълва още от Емилия Димитрова, Гергана Димитрова и Александра Миланова.

Реклама
Реклама
Реклама