Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6789065 www.bgdnes.bg

Алекс и Дани Петканови искат тройка

Надявам се тя да се шегува, смее се Лудия репортер 

Лудия репортер Даниел Петканов и моделката Александра Богданска-Петканова искат тройка!

Идеята се ражда, когато Дани шеговито подхвърля на Алекс, че животът е толкова поскъпнал, че за да имаш любовница, трябва и съпругата да работи.

Моделката взела присърце подхвърленото и дори се навила на странното предложение.

"Заедно ще я избираме, искам и аз да я харесам и евентуално да я ползвам", отсича Петканова, при което оставя в потрес недотам лудия си съпруг.

Реклама

Семейството е познато с налудничавите си хрумки. "България Днес" потърси Даниел Петканов, за да разбере дали наистина си търсят доброволка за интимни ласки с тях. "Ха-ха, да се надяваме, че е шега, но може и да е истина", коментира пред вестника Лудия репортер.

Двамата влюбени се разделиха със скандал, който бе видян от цяла България. Петканов сгащи Алекс да му изневерява и я изгони най-позорно, като засне действията си. На разпространените в интернет кадри се вижда как непознат мъж бърка с пръст в устата на Алекс, а тя щастливо позира за снимка. След разкритата изневяра Богданска бе залята от омразата на стотици потребители в социалните мрежи и се покри от хорските очи.

Не след дълго бившите гаджета влязоха в предаването "Биг брадър", където бяха принудени да делят един покрив за близо 2 месеца. Но както гласи поговорката, "Старата любов, ръжда не хваща", Алекс и Дани скъсиха дистанцията помежду си и се помириха. Пред шокираните погледи на цяла България и съквартирантите си двамата вдигнаха сватба и без свян прекараха първата брачна нощ под зоркия поглед на десетки камери. Въпреки спекулациите, че нито семейството на Петканов, нито на Богданска одобряват брака им, няколко месеца след сватбата двамата продължават да са щастливо женени. По всичко личи, че те са преодолели различията и са си простили прегрешенията от миналото.

Искрата между моделката и Петканов пламва в края на 2014 г., докато Дани прави репортаж пред Университета за национално и световно стопанство. Там репортерът попада случайно на Алекс. Докато разговарят, Богданска признава, че не й липсва опит в заснемането на еротични кадри, и това подтиква Дани да й поиска координатите. Младите влюбени стават неразделни и бързо се превръщат в популярна светска двойка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама