Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6786857 www.bgdnes.bg

На Китън всичко й е розово

Маниачка боядисва кучето си, а и котето

Китън печели пари от снимки с Парис Хилтън

Розово куче дели побъркващо розова къща с най-ужасяващо розовата кукавелница в света.

Маниачката Китън Кей Сера профуква милион и половина долара, за да превърне дома си в крещящо розово обиталище, в което не съществуват други цветове. Всичко в жилището – от чаршафите и рошавите тапети до вилиците и кучешката храна, е розово.

Китън започва да носи бебешкия нюанс, когато е на 17, и вече 35 години не си и помисля да разнообрази. Дрехите, обувките и през повечето време и косата й са розови. Същото се отнася до всяко едно нещо в дома й. Тя не прощава дори на домашния си любимец – пудела Мис Целувка, като редовно я боядисва в розово. Дори кучешките й лакомства и храна са оцветени със сок от цвекло, за да придобият желания цвят.

Реклама

„Аз съм розово фламинго в свят на гълъби“, хвали се 52-годишната американка, която живее в Холивуд и припечелва повече от прилични пари като забележителност. Тя се хвали, че редовно прави фотосесии с известни личности като Парис Хилтън, а модни къщи й запалват телефона със заявки да снимат моделите си в потресаващо розовата й къща. Планира да увеличи приходите си и да се популяризира още, като пише книга за живота на кучето си.

„Много хора ме мислят за откачалка, но освен това аз съм пряма и буйна, просто съм легенда“, категорична е хахавата американка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама