Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6785265 www.bgdnes.bg

Скарлет Йохансон прилапва трети съпруг

Годежен пръстен от бивше гадже получи Скарлет Йохансон. Актрисата изненадващо се появи с бижуто с три диаманта на пръста си, след като медии упорито спекулираха, че тя е разкарала гаджето си Колин Джост. 33-годишната звезда от „Отмъстителите“ и две години по-възрастният от нея телевизионен водещ за първи път се появяват публично заедно през декември. Оттогава двамата не са забелязвани на едно и също място, което породи слухове за раздяла след мимолетна връзка.

За учудване на медиите сияещата от щастие Скарлет и Колин се засечени да излизат от романтичен тузарски ресторант в Ню Йорк, а набитото око на феновете не пропуска гигантския пръстен на безименния пръст на актрисата. Приятели споделят, че нещата между тях всъщност са доста сериозни и въпреки краткото време, в което са заедно, те вече са се запознали половинките си с родителите си. Предполага се, че двамата се сгодяват на рождения ден на Колин ден преди да бъдат спипани от папараци.

Ако стигнат до венчилото, това ще е третият брак за Скарлет, която преди това е омъжена за Раян Рейнолдс и Ромен Дориак.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама