Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6783389 www.bgdnes.bg

Фолкзвездата Джена: Наско гледа бебето като мен!

Връщам се на сцената, спряла съм с въглехидратите и пия много вода

"Наско е идеалният татко, гледа бебето като мен - сменя му пелените, храни го, гушка го и му пее." Това сподели фолкзвездата Джена, която вчера бе засечена в столичен мол със съпруга си, новата си гледачка и малкия Наско.

"Да, вярно е, че от днес имаме гледачка. Цялата рода между другото е на разположение, всички искат да ни помагат, но от първия ден с Наско решихме бебето да го гледаме сами и засега успяваме", похвали се Джена. На вчерашната си разходка с бавачката певицата хапна зеленчуци и месо на скара, меню, което от няколко месеца предпочита в диетата си. "Спрях да ям въглехидрати, от време на време само си позволявам по един шоколадов бонбон и пия много вода. Така свалих 10 килограма, остават ми още 3 кг, но ще се справя", сподели още певицата.

Реклама

От утре изпълнителката се връща на сцената, а от 1 юни графикът й е запълнен изцяло през лятото. "Надявам се да имам малко време да отида на море с детето и съпруга ми. Много се радвам, че песента, която пуснах преди ден, вече има хиляди гледания. Това ме кара да мисля, че действам в правилната посока", категорична е Джена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама