Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6782570 www.bgdnes.bg

Мис Вселена България Николета Тодорова: Първа се става със секс!

Взеха титлата на победителката, от Америка също я резнаха

"Победата в световните конкурси за красота се урежда чрез секс."

Тези думи на Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова й отнеха титлата и короната, стана ясно вчера.

20-годишната българка се изцепи и в ефир, че редица форуми тук и зад граница са корумпирани, като участничките в тях си купуват титлите.

Реклама

"Повечето конкурси у нас функционират на този принцип. И по света е така, дори с "Мис Вселена", който се провежда ежегодно в Америка", обясни Николета пред Би Ти Ви.

"Това, което каза Николета, първо, изобщо не е вярно, и после, тя като е станала първа у нас, да не би нещо подобно да й се е случвало? Това е нечуван скандал! Отнемаме титлата на Тодорова за уронване на престижа на конкурса", сподели организаторът на надпреварата Страхил Гановски за "България Днес"

От самата централа също бяха потресени от думите на девойката. Те коментираха в писмо до лицензианта, че думите на Тодорова са "неистина и са базирани на напълно недостоверни и въображаеми съждения, непочиващи на каквито и да било реални факти и истинност".

От централата са на мнение и че вероятната цел на участието на Николета в предаването цели необмислен пиар, който й гарантира саморазправа със световната американска компания, която организира най-престижния конкурс в света. Малко преди да стане президент на Щатите, Доналд Тръмп държеше правата му.

"Ще заведем дело, защото не може всеки да си говори глупости когато и както реши", категоричен бе Гановски.

"Николета представи страната ни на конкурса "Мис Вселена“ в Лас Вегас миналия ноември. Не мога да си представя, че някой, участвал на този световен форум, може по този начин да урони собствения си престиж, както и този на държавата, която го изпраща", обясни пред вестника и генералният мениджър на "Бок Стар Моделс" и носителка на титлата "Мис Вселена България 2013", настоящ организатор на марката у нас Венета Кръстева.

Реклама

"Момичетата са следени нонстоп от организаторите на терен в Щатите. Смешно е твърдението, че при такава непрекъсната охрана, при постоянните им ангажименти някоя може да си изтъргува мястото", допълниха още лицензиантът и организаторката на форума у нас.

От своя страна Николета не пожела да коментира нищо свързано с думите си, както и с отнемането на короната й.

"Тодорова не е спазила официалния протокол за държание на "Мис" по изискване на световните централи и рязко е нарушила етичните норми и закономерности за поведение като участничка, участвала на световен форум", каза още Страхил Гановски, който в 30-годишната си практика в конкурсната индустрия у нас и в чужбина за първи път се сблъсква с подобен проблем.

Съдебен иск за щета ще пусне в съда и Мариана Маринова, организатор на конкурси за красота, която не бе подмината в обвинения от Николета Тодорова.

"Благодаря ти за информацията относно конкурса, който съм създала и организирам 10 години! Не знаех, че подготвям проститутки, но явно ти знаеш?! Ласкае ме фактът, че младо и невинно момиче като теб е запознато и умело цитира името на конкурса ми! Благодарение на това сега доста хора ще чуят твоето име и първата цел на участието ти в предаването е постигната - пиар на гърба на нещо по-известно! Сега лично ще ти помогна да станеш още по-известна, като те подведа под съдебна отговорност за думите ти", написа гневен пост във фейсбук и организаторката на различни конкурси за красота Мариана Маринова против миската.

До отнемане на титла за красота се стигна и през 2002 г., когато Теодора Бургазлиева - "Мис България 2002", се снима в разголена фотосесия. Същата година от световната централа й забраниха да участва в конкурса, като преди това й отнеха титлата.

Реклама
Реклама
Реклама