Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6779636 www.bgdnes.bg

Актьорът от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин: На 15 г. направих първия си SEX

Легнал с гаджето на задната седалка на кола след дълги планове

Сефтето направих на 15 г. Беше приятно и хубаво.

Пикантните подробности за първия секс с момиче разкри в ефир бившето дете чудо на Холивуд Маколи Кълкин. В интервю за популярното отвъд океана радио- и телевизионно предаване "Без квалификация" на Анна Фарис 37-годишният актьор споделя една от най-съкровените си тайни от тийнейджърските години.

„С приятелката ми планирахме всичко предварително. Къде и как да стане“, обяснява звездата от култовата семейна комедия „Сам вкъщи“. Любовната сцена се разиграва на задната седалка на колата на Кълкин, който тогава още няма книжка, но е световноизвестен и всички го боготворят. От стереоуредбата се чува „Белият албум“ на „Бийтълс“, което също е част от романтиката на уникалното преживяване.

Реклама

„Нищо не успях да продумам. Бях затворен в мислите си. През цялото време ми се въртеше в главата: „Правя ли го правилно?“. Беше топло и лепкаво, с толкова много нови миризми“, допълва сладкото някога момченце. Като истински джентълмен Кълкин отказва да разкрие името на девойката от незабравимата му нощ. Само 2 г. по-късно той се жени за голямата си младежка любов Рейчъл Майнър, която е негов набор, а по-късно и колежка в Меката на киното.

Жълтите издания в САЩ спекулират, че вероятността тя да е жената, която отнема девствеността на Маколи, е твърде голяма. Той е луд по нея и са гаджета точно 2 г. преди да минат под олтара, и двамата на по 17 г.

Идилията им продължава точно един олимпийски цикъл. През 2002 г. Кълкин разкарва Рейчъл, защото хлътва до уши в 19-годишната тогава прелест от Източна Европа Мила Kyниc. Младата актриса, която сега е омъжена за Аштън Кътчър, нашумява с хоръра „Американски психо 2“, малко преди това образът й се върти по всички екрани. Маколи зарязва актьорската си кариера и неотлъчно преследва новата си любима като кученце на каишка. Заедно са повече от 8 г., преди много по-популярната вече от него Мила да го напусне. Драматичната раздяла буквално опустошава актьора. Пропива се и става наркоман. Външният му вид е ужасен и даже най-близките му странят от него.

„Всичко за мен се промени, когато срещнах новата си приятелка Бренда Сонг. Тя е азиатка и е толкова добра с мен. Качествата й са поразителни. Ако кажа нещо за външния й вид, ще излезе суета. Но наистина е много красива“, възторжено обяснява Маколи пред водещата Фарис. Считaнaта зa eднa oт нaй-гoлeмитe cлaдypaни на Холивуд Сонг (29) пpoмeня тoтaлнo aктьopa. Нейна е заслугата тoй дa cпpe нapкoтицитe и дa нaмaли aлкoxoлa. Само за няколко месеца мъpшaвият и cбpъчкaн от дрогата и уискито Kълкин отива в историята, а на сцената застава добре облечен, качил някое и друго килце и в доста прегледен вид Мак.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама