Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6768068 www.bgdnes.bg

Шведката с най-дългите крака има две деца

Безкрайно дълги крака изстрелват 34-годишна шведка в орбитата на най-харесваните дами в социалните мрежи.

Невероятната фигура на майката на две деца Ия Остергрен за отрицателно време я превърна в любимка на стотици хиляди потребители, които я предпочитат пред прехвалените манекени. Високата 178 см естествено руса скандинавка има прелестно красиви крака с дължина от цели 108 см.

Реклама

"Изтънчените долни крайници са дар Божи, но нищо не става без сурови тренировки във фитнес залата", коментира Ия. Преди 5 г. тя за пръв път се качва на уреди за оформяне на мускули, защото се срамува от кльощавото си тяло. "Търпях много подигравки от съучениците си за високия ръст и огромните ми крака. Валяха груби подмятания и откровените обиди. Съсипаха самочувствието ми и искрено ненавиждах фигурата си", допълва Остергрен.

В заредената догоре с тестостерон зала за културисти тя среща бъдещия си съпруг. Културистът Торбьорн Остегрен е пленен от красавицата, която също не устоява на чара му. Ражда му две деца, което не се отразява на блестящата й фигура.

"Човек трябва да се научи да обича тялото си и да не се самосъжалява. Важно е да се спортува, което трябва да се съчетае с правилен начин на хранене. Не е необходимо от нищо да се лишаваме. Само че всичко трябва да е в умерени количества", споделя Ия рецептата си за превъзходно тяло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама