Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6768040 www.bgdnes.bg

Като две капки вода: Милица Гладнишка се пръква в Костенец

Често спират двойничката Сашка за автографи

Милица Гладнишка заживя в Костенец. Това си шушукат в градчето, недалеч от столицата, научи "България Днес".

Истината е малко по-различна. В градчето действително се движи дама, която поразително прилича на всестранно развитата актриса. Нейното име е Сашка Хаджийска и буквално е одрала кожата на Милица.

Реклама

В началото съседите й я бъркали с артистката, но вече са свикнали с нея, познават я и не я спират за автографи. Често се случва случайно преминаващи през населеното място да я мислят за звездата от тв екрана и да искат подпис за спомен от нея.

Приликата между двете жени е поразителна, но е само физическа. Сашка няма нито една роля в театъра или киното. Не е излизала и да пее пред публика.

"Често чувам за приликата си с Милица Гладнишка. Аз се развивам в съвсем друга сфера. Единствените ми публични изяви са били на празниците на града, когато са ме канили да бъда водеща", коментира пред "България Днес" двойничката на комедийната актриса.

Докато Милица се е посветила изцяло на изкуството, то Сашка е отдала живота си на своята дъщеря - Ниа. 13-годишното момиченце е с вродена малформация и няма горен ляв крайник. Детето е изключително борбено и от малко се занимава с танци. Танцува с протеза и е спечелила куп награди, като в повечето случаи журито дори не разбира за недъга й.

Доли ТАЧЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама