Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6761719 www.bgdnes.bg

Мария сама се целува отзад

Скована тийнейджърка омеква като каучук

Атлетката Пучарели се гъне като хармоника и се завързва на фльонга

Представете си как Мария може да ви сервира каничка кафе! Разчекната и нагъната като хармоника, спортистката виси по стени, парапети и влакове и буквално успява да се целуне отзад.

19-годишната американка с каучуково тяло Мария Пучарели умее да се завързва на панделки и да се огъва сякаш няма скелет. Спортистката прекарва хиляди часове през последните 5 години в разпъване на тялото си, докато се превърне от „дърво“ в „каучук“.

Реклама

Мария започва да тренира художествена гимнастика на преклонната за спорта възраст – 12 години, и се отличава с особена липса на гъвкавост на фона на съотборничките си. Две години по-късно открива света на телесното огъване и напук на одървеното си тяло решава, че ще се посвети на това.

В началото тренира сама вкъщи, след като гледа клипове в интернет. Вманиачаването й расте с всеки изминал ден и на 15 години тя започва работа с първия си треньор. По-късно попада на също толкова откачен като нея треньор, който я подлага на брутална програма за разпъване.

Без милост той стъпва върху нея с цялата си тежест, докато тя се опитва да направи шпагат или да се разчекне в друга поза, напомняща фльонга. Последните години в гимназията тя минава на домашно обучение, за да има време за любимото си занимание.

Упоритостта и зверският тормоз от страна на инструктора дават резултат и Мария вече може да прави немислими за нормалните хора чупки и пози. Талантът й издейства множество покани за фотосесии, моделстване и шоупрограми. Не всички са въодушевени от нейната гъвкавост: „Някои хора мислят, че моите представления са невероятни, но други остават прекалено шокирани и отвратени от това, което правя с моето тяло“, смее се Мария, която твърди, че много се забавлява с реакциите на последните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама