Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6759968 www.bgdnes.bg

Македонец води сексреволюцията в Индия

Сексиндустрия за милиони долари на съобразителен македонец разбива полицията в индийския мегаполис Мумбай.

29-годишният Благой Аризанов е арестуван в мегаакция срещу сексреволюцията заедно с 40 двойки без брак. Тайната операция на ченгетата се провежда в един от многобройните хотели на балканския "предприемач". Задържаните са млади индийци, които се сдобиват с обвинение за "неприлично поведение". В населения предимно с хиндуисти най-голям град в Азия строго са забранени интимни ласки преди стъпване в брак. Наказанието е още по-сурово, ако става дума за креватна гимнастика на хора от различно вероизповедание.

Реклама

Почти всички арестувани са студенти. Въпреки че са пълнолетни, в районното са принудени да се обадят на родителите и да се червят за "неморалната" си постъпка. Освободени са след разпит. Зад решетките остават само Аризанов и местният му бизнес партньор Санчит Сети.

"Ние гарантираме, че няма да има блъскане на вратата, воайори и излишни въпроси", гласи рекламното мото на компанията StaiAnkl. Тя е собственост на македонския и индийския предприемач. Само за миналата година декларира печалба от 3 млн. долара и е сред най-бързо проспериращите в Мумбай.

Благой и Санчит влизат в хотелиерския бизнес през 2015 г. с малък мотел в покрайнините на града за пътуващи търговци. Работата не потръгва, но находчивият Аризанов вижда идеална възможност в ограниченията за младите, които не могат да припарят до настаняване в нормален хотел, ако не покажат брачно свидетелство. Започва в нета да предлага стаи за интимни срещи, без да търси излишни бумаги от клиентите. Идеята се оказва брилянтна. За нула време мотелът е препълнен и се налага да се вземат под аренда нови помещения. Бизнесът се разраства главоломно с десетки хотели, което на фона на 14-милионното население на Мумбай не е учудващо. Идилията е прекратена 3 г. по-късно от зрелищна акция на ченгетата, които направо разбиват вратите на стаите и хващат провинилите се на калъп.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама