Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6750751 www.bgdnes.bg

Миски продават сексробини на араби

Ксения и Татяна спазаряват тийнейджърка за проститутка в багдадски бардак

Търговия със сексробини вкарва нахакани руски миски в панделата след зрелищен арест на летище в Москва.

Сочните хубавелки Ксения Старикова и Татяна Петрова са хванати в крачка, докато се опитват да продадат като добитък 18-годишно момиче на собственик на бардак в Багдад. Двадесет и две годишната Ксения, която е финалистка на конкурса „Мис Русия 2017“, скроява плана и намира жертвата. Убеждава момичето, че ще работи като детегледачка, а междувременно в интернет търси купувач за нея. С помощта на 19-годишната рускиня с български корени Татяна, която е финалистка в конкурса за красота „Топ Русия интернешънъл 2018“, спазаряват нищо неподозиращата тийнейджърка за 21 хиляди евро.

Реклама

Според уговорката Татяна ще пътува с жертвата до Турция, където ще я предаде в ръцете на купувача от публичния дом. Ченгетата, които случайно попадат на готвения план още докато текат преговорите, издебват трафикантките и бъдещата сексробиня на московското летище „Домодедово“. След като Ксения получава парите в кеш от неизвестен мъж на летището, те я закопчават. Мъжът с парите успява да избяга. Татяна е измъкната от ченгетата буквално от терминала за качване в самолета.

Организаторката е тикната в ареста, а помощничката й е под домашен арест. Двете могат да получат до 6 години затвор, ако бъдат признати за виновни за секстрафик. Разведената Ксения има дете на годинка, което е поверено на баба си и дядо си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама