Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6749095 www.bgdnes.bg

Сине, яж мозък, пий кръв!

Откачена майка дегизира сина си като човекоядец за ЧРД, погват я ченгетата

Смразяващ съзнанието костюм на кръвопиец навлича ненормална родителка за първия рожден ден на сина си.

Идеята хрумва на лудата Ейми Луис от Брисбейн, Австралия, която държи на всяка цена да организира най-щурото парти за своя отрок Феникс. Тя закупува бутафорен мозък от вуду магазин и му навлича карнавален на зомби. Така натъкменото момче е заведено на извънградско място за пикник. Нередовната майка с радост снима как малкия Феникс седи на тревата, чопли и дъвчи изкуствения мозък и запива подобна на кръв червена течност. Фотосите са публикувани от откачената майка във фейсбук, и ужасяват дори най-хладнокръвните любители на вампири. Ейми Луис моментално е изключена от всички интернет групи за родители. "Доброжелател" я изклюкарва на социалните и не след дълго срещу нея е образувана проверка.

Реклама

"Не възпитавам сина си в жестокост", кълне се родителката. Тя мотивира решението си да го облече като вампир заради "смъртна опасност, която Феникс е преживял при раждането си“.

"Когато се роди, синът ми беше с оплетена пъпна връв. Остана без кислород за 13 секунди. Виждах как си отива пред очите ми", жалва се Ейми, без да обясни каква е връзката между това събитие и сатанинското парти за ЧРД.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама