Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6749027 www.bgdnes.bg

Деси Радева стана блондинка

Първата дама събра погледите и направи истински фурор с новата си руса прическа и дантелена рокля, решена в петроленозелено на официалния прием, даден от президента по случай националния празник на България. Ситуацията се усложни допълнително от факта, че вицепрезидентът Илияна Йотова се появи с подобно облекло.

След завалелите коментари в социалните мрежи по повод стайлинга й Радева се ядоса и изригна във фейсбук: "Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента Йотова тоалети и прически?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Реклама

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш! На приема снощи, преди да зазвучи химнът, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, а?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току-виж решили, че сме се уговорили".

"Крайно време беше да имаме забавна, модерна и готина първа дама. Зад всеки успял президент стои точно такава жена като Десислава Радева - умна, стилна и дейна, не може само държавният глава да върши нещо."

Така мастърът в прическите и любимец на родните звезди фризьор Ивайло Колев коментира пред "България Днес" визията и поведението на родната президентша.

Самата президентша е приела поканата на Ивайло и другия известен гуру в коафьорското изкуство - Любен Николов, който се грижи за прическата й, да участва в благотворително фризьорско шоу, което ще се проведе през април под неин патронаж.

"Спектакълът ще е благотворително, екстравагантно и зрелищно шоу. За нас е чест, че г-жа Радева прие да бъде патрон на събитието", разкри Ивайло пред "България Днес".

Реклама

Русо гладно нема

"Русо гладно нема", отсече преди години Азис, докато подлагаше косата си на перхидрол и този израз се превърна в девиз на всички блондинки.

Радева вече е отбора на най- известните русокоски у нас като Венета Райкова, Светлана Василева, Златка Райкова и Гери-Никол, за чиито коси се грижи именно Колев.

Радева героиня във виц за блондинки

Златокосата прическа на г-жа Радева събуди въображението и хумора на потребителите в мрежата, които бързо я направиха героиня във вицове за блондинки.

Пред касата в операта застава блондинката Радева:

- Два билета за първия ред!

- За „Тоска“ или за „Борис Годунов“?

- Не, за мен и Румен!

Реклама
Реклама
Реклама