Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6747591 www.bgdnes.bg

Секскуклата ми остарява!

Налепената с лепенки Джени се разпада

Мъжът осем години живее с играчката, жени се за нея, лекува я

Сватба със съсухрена от секс и старост силиконова кукла вдига германец след дълъг съвместен живот с изкуствената Джени.

Дирк и секскуклата му Джени живеят осем години заедно като истинско семейство. Всяка вечер хапват заедно, гледат телевизия, водят разговори на всевъзможни теми, след което се мятат в леглото за страстен секс, разказва щастливият до небесата мъж. В последно време той се изявява и като лекар, тъй като непрестанно се налага да лепи новопоявяващи се дупки по кожата на любимата си. Въпреки това той не я пести много. „Понякога си вземаме вана заедно. Обичам след това да масажирам ходилата й“, разкрива душата си Дирк, който е разведен след нещастна връзка.

Реклама

Извратенякът на средна възраст е бил женен за истинска жена и има деца от нея, но в един момент си дава сметка, че не може да комуникира нормално със съпругата си или която и да било жена. След развода потрошава 6000 евро от спестяванията си, за да си купи секскукла, която да му прави компания в леглото.

След година незабравими креватни преживявания със силиконката Дирк осъзнава, че е влюбен в куклата. За да й придаде повече „живот“, я кръщава Джени и започва да я третира като истинска жена. Говори й, обгрижва я. В един момент дори и предлага брак и спретва скромна церемония в хола си. Двамата никога не излизат навън заедно, а Дирк крие мръсната си тайна ревностно дори от най-близките си приятели от страх, че ще го вземат за луд.

Не го притеснява, че само за осем години започва да остарява, тъй като материалът, от който е направена, не е толкова издръжлив. Куклата вече е здраво олепена с тиксо и лепенки, но за Дирк тя е най-красивата жена на света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама