Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6747559 www.bgdnes.bg

Николета ВЪРТИ ИНТРИГА с богатството си

По голи цици кара Ники М. да ревнува от Валери Б. 

Някой май е прекалил с турските сапунки! Този някой е Николета Лозанова!

Само с едно невинно натискане на бутон силиконка номер 1 успява да изправи на нокти двамата най-важни мъже в нейния живот - Ники Михайлов и Валери Божинов.

"Питате ме каква е тайната на щастието ми... ето го моето богатство!", пише сексбомбата към снимка от 2013 г., на която Валери Божинов е гушнал щерка им Никол. Естествено, "богатството" е именно Никол, но неслучайно там е и Валери Божинов. Николета можеше да избере самостоятелен портрет на малката, но тя държи точно на този кадър.

Реклама

Предвид цялата история между пловдивчанката и футболистите ситуацията не е за подценяване. Не се знае в кой момент палачинката ще се обърне и нещата ще тръгнат в посоката на Валери. Не е като да не се е случвало досега.

Първо Николета беше с вратаря, наследник на Боби Михайлов. Тогава още беше руса и "зелена", беше далеч от телевизионните камери, от джиповете и меганапомпания силикон в пазвата.

После отмъкна Валери Божинов от Алисия. Двамата изглеждаха като перфектната двойка (той е атлетичен и рита топка, тя е с овапцани устни и къси поли), направиха си дете. И изведнъж - бум! Валери Божинов и Николета Лозанова, най-обсъжданата двойка (нашите си Брад Пит-Анджелина Джоли) се раздели!

Футболистът избяга да ближе рани в Сърбия, където заби "дъртото коте" Биляна. Скулеста красавица с хипнотични очи и огромни цици, тя се върти и досега край Божинов.

А Николета... се върна... при... познайте при кого! Ако следите светската хроника, това не трябва да ви затруднява! Николета се върна при Ники Михайлов. Двамата си спретнаха няколко международни екскурзии на топлокации (острови, палми, слънчев загар), а сега се точат да се установят в Кипър, където Ники М. играе.

Именно там - на острова между Турция и Гърция, май ще заработва и Николета. След като се махна от "Папараци" (на нейно място цъфна и върза Венета Райкова), сега тя преговаря за водеща на туристическо предаване.

Та така - Николета е с Ники, но показва "богатството" Валери Божинов. Веднага след това Николета заложи на друга провокация - снимка по голи цици. И по голо дупе.

Вижте я само.

Реклама
Реклама
Реклама