Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6745469 www.bgdnes.bg

Ивайла Бакалова забегна на самотен остров

Моделката тъне в лукс, вае секси тяло на плажа

Ивайла Бакалова отиде в рая

Моделката реши да избяга на самотен остров и да си почине от всичко. Тя се отдаде на пълен релакс на едно от най-екзотичните места в целия свят.

Участничката от "Къртицата" се махна за няколко дни от шума в Дубай и отпраши на тихо и спокойно място. Бакалова е там вече повече от десет дни и все още не може да се налюбува на невероятните красоти на мястото.

Реклама

Плажовете, на които Бакалова се пече, са малки и спокойни. Цветът на водата е райско синьо, а природата е направо спираща дъха.

Удоволствието, което чаровната Ивайла си подари, е свръхскъпо, но парите за нея не са никакъв проблем. За нощувка на острова Бакалова брои по 2 бона. Хотелът на Мис България за 2001 година е на няколко метра от плажа. Целият комплекс, в който е отседнала, прилича на малко късче от рая. Навсякъде по него има буйна растителност, а между нея са построени малки басейнчета. Изгледът от прозорците на красавицата е точно към невероятните плажове, а в далечината се виждат яркозелените планини.

Бакалова за пореден път доказа, че знае как да се поддържа, и изглежда суперсекси въпреки възрастта си. С тялото, което показва на плажовете на самотния остров, Ивайла сложи в малкия си джоб почти всички жени, надхвърлящи 35 години.

Дупето на моделката е стегнато, а по тялото й няма и грам мазнина. Краката и коремът на бившата на Румен Вълка са съвършени и всяка жена мечтае да има тази визия. Ивайла е направо изваяна и ако реши да се върне към модния подиум, за нея ще се говори дълго.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама