Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6716275 www.bgdnes.bg

Николета облича щерка си за хилядарки

Малката Никол от глава до пети в най-марковите и скъпи дрехи

Николета Лозанова пръска луди пари не само по себе си. Плеймейтката облича дъщеря си Никол със свръхскъпи дрехи, стана ясно от последните снимка на малчуганката.

Ни Ло не си поплюва и пазарува за единствената си дъщеря само от най-скъпите бутици. Въпреки че малката Никол е на едва 5 години, тя е облечена за хиляди левове. Доскорошното лице на "Папараци" обикаля елитните бутици в западните страни, хванала за ръка детето си. Каквото си хареса малката Никол, Ни Ло веднага го взима, без значение от цената му.

Реклама

Тениската на щерката на Лозанова и Валери Божинов е на една от най-титулуваните френски марки. Тя е от новата колекция на бранда и цената й е почти 300 лева, което се равнява на половин заплата на някой от нашите сънародници. Дънките, които наследницата на Лозанова носи, са също по последен писък на модата. За Николета явно не е проблем да брои почти хилядарка, за да облече дъщеря си в най-модерните панталони. Обувките на малчуганката също са за четирицифрена сума.

Лозанова винаги признава, че Никол е най-хубавото нещо, което й се е случвало в живота. Затова глези малката и изпълнява всяка нейна прищявка. Ни Ло печели добре от реклами на най-различни продукти и парите, които пръска за щерката й, не са никакъв проблем за нея. За рождения ден на Никол Лозанова реши да я заведе в Париж, където двете посрещнаха празника в "Дисниленд". Николета също така всяка година води щерка си на почивка в екзотична страна.

В същото време тайнствен мъж си татуира лика на плеймейката на ръката. Красавицата сама се похвали с това, след като качи видео в социалната мрежа. На него не се вижда лицето на мъжа, а само ръката му, която цялата е обрисувана с лицето на Николета. Лозанова със сигурност познава фена, който цял живот ще се разхожда с лика на своята идолка на дясната си ръка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама