Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6712472 www.bgdnes.bg

НЛО отвлича Ким Уайлд

Извънземни кроят заговор да отвлекат кралицата на диско музиката Ким Уайлд.

Зелени човечета в космически кораб кръжат над дома на секссимвола от 80-те години и чакат удобен момент за похищение.

"Късно през нощта в задния двор на къщата ми видях непознат летящ обект с ярка светлина, който в продължение на няколко секунди стоя в облаците и след това изчезна", казва 57-годишната британска музикална икона. Тя забелязва странното явление през 2009 г. "Останах безмълвна. Не можах да повярвам какво се случва пред очите ми. Гледката се повтори и през следващите няколко дни", допълва изпълнителката на тоталния хит You Keep Me Hangin'On.

Реклама

Ким е сериозно притеснена, че същества от друга планета искат да я отвлекат. Споделя страховете на мъжа си Хал Флауър, с когото по това време имат две малолетни деца.

"Бях убедена, че ме наблюдават отгоре и само чакат удобен момент да ме вземат на кораба. Страхувах се, а чувството не ме напуска и днес - твърди Уайлд. - Може би това са мои почитатели от друга планета. Когато видиш нещо толкова странно, всичко се променя. Вярвам, че извънземните вече са сред нас и не мога да спра да мисля за това", изтъква пред медиите русата фурия Ким, която отдавна тъне в забрава.

"Изненадващото й решение да разкрие историята със зелените човечета и НЛО най-вероятно е свързано с новия й албум, който се казва "Извънземните идват", коментира британската преса. На 30 март започва и европейското й турне, което ще бъде първото от доста години насам и има нужда от масирана реклама, допълва жълтата преса на Острова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама