Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6706229 www.bgdnes.bg

Стефан Рядков вдига сватба

Дъщерята на актьора се омъжва

След годежа комикът мечтае за внуци

Любимата щерка на актьора Стефан Рядков се жени през лятото, научи "България Днес" от близки на семейството.

Мила Рядкова се похвали с годежен пръстен пред приятелки и е в трескава подготовка за сватбата, в издирване на мечтаната булчинска рокля.

Реклама

Дъщерята на актьора се опитва да запази в тайна личното събитие, тъй като годеникът й не си пада особено по светската суета и медийното внимание, което понякога се налага да търпи заради известния баща на избраницата си.

Рядков засега също споделил за предстоящата сватба само на най-близките си колеги от гилдията, но признал, че се надява скоро младото семейство да го зарадва с внуци.

Бившият подчинен на Слави, който в момента се изявява в "Господари на ефира", неведнъж е заявявал, че обожава семейството си.

Мила е човекът, с когото актьорът често репетира ролите си, особено когато са чуждоезични. Момичето е полиглотът в семейство Рядкови и борави свободно с няколко езика.

"Когато репетирам вкъщи, тя ме слуша. Идва ядосана и ми показва как трябва да звучи правилно произношението", разказва Рядков за творческата обстановка в дома им.

Бъдещата булка проговаря руски още като малка в столичното 133-то училище, а после продължава с испански език в Испанската гимназия и завършва филология в НБУ. Немски научава покрай предишната си работа като аниматор по морето. В момента Мила работи в голяма международна фармацевтична компания. Честта да наследи актьорската професия на баща им се пада на 6 години по-малкия й брат Михаил, който е студент в НАТФИЗ.

Реклама
Реклама
Реклама