Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6701893 www.bgdnes.bg

Гери-Никол СЕ СВАЛЯ НА СЦЕНАТА

Късметлия забива до дупарата на хитовата певица 

Направо ги убива Гери-Никол!

Но гаджето й, ако я види какви ги върши... той ще я убие!

Дано мистериозният приятел на Герито не е ревнив, защото варненката дава поводи човек да има едно наум покрай нея. На последното си участие го доказва за пореден път. Скандално е!

Едва върнала се от луксозната екскурзия до Сейшелите, девойката веднага набара микрофона и се фръцна в нощен клуб пред стотици купонджии.

Реклама

Прави впечатление, че на Сейшелите Гери-Никол явно е хапвала предимно риби, плодове и зеленчуци, защото е започнала да се вталява. Това едва ли е търсен ефект, защото феновете добре познават нейната "дупара" и знаят, че тя не държи да е слаба.

В разгара на партито нещата излизат извън контрол. Нахакан младеж се качва на сцената при Гери-Никол. Пеещото морско чадо първо се шокира, но след секунда се отпуска и решава да приеме нещата с усмивка.

Вместо да викне някоя бабанка охрана да се справи с влюбения младеж, Гери започва да му показва що е то "туъркинг" - по нашенски си му викаме "клатене на задник". Модерните "танци" разгорещяват обстановката, късметлията се оказва все по-близо до дупарата, размахва ръце и се опитва да не изостава в танците.

Професионалистка е Гери-Никол, защото нито за секунда не се разсейва, а си пее нотите. Младежът не посмя да си насили късмета и да целуне звездата, но със сигурност дълго време няма да забрави тази гледка. Вижте снимките, за да се порадвате на гледката и вие!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама