Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6648795 www.bgdnes.bg

Венета Райкова: Развеждам се, нямам любовник

С Тишо се разделят след 13 години брак

Разбитото семейство ходи на медиатор от няколко месеца за укрепване, не коментират раздялата

Венета Райкова се развежда!

Водещата на "Папараци" и съпругът й Тишо смятат, че бракът им се е изчерпал и няма как да продължат да живеят под един покрив. Така след 13 години щастлив съвместен живот заедно те слагат край на връзката си.

Реклама

Телевизионерката призна, че крахът на брака й идва след добре обмислено решение. Венета твърди, че зад раздялата й с Тишо не стои друг човек. Тя не желае повече да коментира нищо по темата, а телефонът й е изключен от два дни.

"След 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна", взриви с пост в социалната мрежа Райкова.

Злите езици из телевизионните среди веднага заподозряха, че разводът на Венета с Тишо е фарс. Според тях Райкова се опитва чрез личната си драма да вдигне рейтинга на "Папараци", което стартира съвсем скоро и ще бъде с нов облик. Именно поради тази причина водещата публично обявила раздялата си със съпруга си, вместо да я скрие от всички и да я пази в тайна.

Съвместният живот на Венета и Тишо е като индийски сериал. По време на дългогодишната им връзка те на няколко пъти се разделяха един с друг, но в крайна сметка се събираха отново и отново, след което обясняваха колко много се обичат и държат един на друг.

"Това е временно, не е възможно да стане реалност", споделят близки на Тихомир.

Реклама

Решението на двойката да сложи край на всичко между тях изглежда доста изненадващо с оглед на факта, че те празнуваха Нова година заедно в Сърбия. В компания на свои приятели Венета и Тишо похапваха плескавици и пийваха традиционните за западната ни съседка питиета, а на снимките сияеха.

По информация на "България Днес" те почти не се виждали, като се засичали само за по няколко минути на ден.

След няколко скандала двойката решава да започне да посещава медиатор, с помощта на който да успеят да избегнат раздялата, тъй като не искат детето им Патрик да има тежко детство и постоянно да сменя обстановката и да не израсне в семеен уют.

Венета и Тишо се запознаха след участието на гологлавия мъж в "Биг брадър". Още в риалитито Тишо твърдеше, че Венета е неговият идеал за жена и много иска да се запознае с нея. След като шоуто приключи, между двамата пламна любов и скоро те се ожениха, а от 2009 г. са родители на сина си Патрик.

"Папараци" руши чувства

Столът на водещите на "Папараци" разбива семейства. Лицата на предаването са без половинки до себе си няколко месеца, след като се появят в ефир. Досега в "Папараци" е имало 2 водещи - Николета Лозанова и Венета Райкова, а и двете вече са в развод.

Завърта главата на Топузаков

Преди да срещне Тихомир, Венета Райкова бе завъртяла главата на бившата звезда на "Левски" Елин Топузаков. Защитникът бе луд по блондинката и двамата имаха любовта авантюра, която приключи бързо. Двамата често се показваха като двойка, най-вече по купони.

Реклама
Реклама
Реклама