Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6645164 www.bgdnes.bg

Майката на отвлечения Джорджо се хвали със златни карти

Жертвата на „Наглите“ Катрин Маркова прекарва на топло в Абу Даби

Със златни карти за покер се похвали Катрин Маркова, майка на отвлечения от зловещата банда "Наглите" 14-годишен Джорджо.

Комплектът за игра бил поднесен на мадамата като подарък в ултралуксозен хотел в Обединените арабски емирства, в който тя отседнала заедно със своя приятелка.

Реклама

Двете дружки прекараха празниците на топло и не спираха да радват своите приятели с горещи снимки във фейсбук. Кадри на безстрашната Катрин Маркова, която прекосява пустинята с джип, яхнала камила или дресираща граблива птица, събудиха завист и възхищение в социалната мрежа.

"Целувай, целувай, па може и в принц да се превърне, знаеш ли", шегуват се приятели на красавицата под снимка на Маркова в компанията на камила.

"Катрин звероукротителката ще ти викам", остроумничи друга приятелка на мадамата под снимка, на която Маркова гордо позира в пустинята на Абу Даби с граблива птица на ръката си.

Невинаги обаче животът е бил толкова благосклонен към Катрин Маркова. Преди 10 години, на 11 януари 2008 г., синът й бе отвлечен пред дома си в столичния кв. "Белите брези". Бандитите от зловещата банда "Наглите" издебват 14-годишния тогава ученик, докато майка му е в спортен магазин, за да му купи грейка за ски. Джорджо е с дядо си Пламен Марков, когато джип БМВ Х5 спира пред тях, зашеметяват възрастния мъж, а детето натоварват в колата. Майката научава, че синът й е отвлечен, когато самият Джорджо й звъни по телефона, за да й каже да не се обажда на полицията и да не се притеснява. Малко по-късно похитителите пращат съобщение на Катрин Маркова да събере 2 милиона евро и да им ги предаде, ако иска да види отново сина си. След като прекарва 11 дни в плен, Джорджо е освободен жив и здрав срещу в пъти по-скромния откуп от 200 000 евро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама