Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6637782 www.bgdnes.bg

Читателите на „България Днес“ избират: НАЙ-ЯКИТЕ МАЦКИ ЗА 2017-а

Анджелина е топът на годината

Фолкфурията Анджелина има какво да покаже.

Стегнатият й задник може да причини сериозни здравословни проблеми на мъжете, а перфектната й гръдна обиколка, наблъскана със силикон, е мечта и всеки иска да ги мачка.

Анджелина е широко разкрепостена и със сигурност е фурия в леглото. През него вече преминаха някои от най-известните видни плейбои, сред които и бившият на певицата Мария - Християн Гущеров.

Реклама

Николета прави гола йога

Николета Лозанова е най-желаната жена в България. НиЛо много добре знае как да провокира мъжете и да привлече тяхното внимание.

Всекидневно половинка на Ники Михайлов залива мрежата със снимки, на които е по... нищо. От едно фото стана ясно, че плеймейтката е фен на йогата и я практикува... чисто гола. Тялото на Лозанова е като изваяно и е блян за всеки мъж.

БГ Дженифър Лопес вади сочно барабанче

Ергени, атакувайте смело, новата плеймейтка Нора си търси гадже!

Скандалната блондинка има малка и сочна дупара, такава, дето всеки иска да пляска. А приликата й с Дженифър Лопес я прави още по-желана.

Нора се хвали, че е напълно естествена и няма никакви корекция по нея. И май не й трябват. Гърдите на плеймейтката са с идеални размери, както и всичко останало.

Дилена е едни гърди напред

С едни гърди напред пред всички е Дилена Димитрова.

Реклама

Чернокосата изкусителка, която изгря на конкурса "Мис Плеймейт", има спиращи дъха прелести. Почти никоя дреха не може да ги скрие, а огромните й балони всеки момент може да експлодират, тъй като са натъпкани яко със силикон.

Дилена е още по-желана, тъй като обича да се забавлява по-разкрепостено и с жени. Често тя награбва други красавици, на които пуска по някое палаво езиче.

Малката Тита

с голямата цица

"Да ти пръсна дисплея и панела". Това е част от текста на новата песен на Тита. И точно това е желанието на почти всички пубери към младата изпълнителка.

Още невинно изглеждаща, Тита заби всички в земята не с уникалния си глас, а с... огромния си бюст. 18-годишната изпълнителка има впечатляващи форми за крехката си възраст.

Дано тежкият товар, който носи, да не увреди гърба й.

Мартина го иска на задна

Да я пляскат по дупето иска Мартина Юрукова. Плеймейтката е топбръмчалка и често е определяна като "бясно" парче от мъжката аудитория.

Марти има заложби и нажежава до червено атмосферата, когато се появи на сцената и започне да се кълчи.

Ася вече е тунингована

Нови цици, сочно дупе и изваяно тяло. Това е Ася Капчикова. Бившата на Криско се тунингова отвсякъде в последната година.

Първо тя сложи нови гърди, тъй като преди това не можеше да се похвали с нещо много особено в пазвата. Дупето бе запазената марка на Ася, но от скоро то е суперстегнато. Капчикова може да се похвали и с шест плочки на корема, което също си е сериозно постижение.

Бориса лежи на палмите

Бориса Тютюнджиева почти избяга от медийното внимание, но все още мъжете си я спомнят изключително добре.

Дългокраката брюнетка е сочна и апетитна хапка и може да възбуди дори и жените.

Андреа секси във ваната

Половинката на Кубрат Пулев Андреа не остарява. Годинките си минават, но певицата е все така секси, както бе и преди десет години.

Тя рядко публикува голи и провокативни снимки, но когато го направи, много не издържат. Андреа е суперсекси, а освен това има и сочно дупе, на което обаче само Кобрата се радва.

Реклама
Реклама
Реклама