Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6637641 www.bgdnes.bg

С Шопен в клозета

Нестандартни подаръци за празниците 

Пиано пред тоалетната чиния отпуска при голяма нужда

Торбата с подаръци може да пъшка и да се смее!

Това е поредното доказателство, че на Коледа стават чудеса. Оригиналната кесия издава сладострастни звуци при натискане и е сред най-предпочитаните подаръци сред българите тази година, показа проверка на "България Днес". Има я в два цвята - розов и оранжев, според зависи дали ще зарадвате жена или мъж. Освен това и цената й е примамлива. В магазините може да бъде намерена за около 6 лв.

Сред един от най-желаните подаръци тази година се оказа и пианото. Но не какво да е, а такова за тоалетна чиния! Под формата на постелка е и се поставя точно пред клозета. Този подарък е чудесен за хора с афинитет към музиката и е в пъти по-евтин от истинското пиано, защото трябва да се бръкнете само с 45 лв.

Реклама

Обзаведен е с колонка, за да се чува по-добре мелодията, която се създава на момента. Дори и човекът, на когото ще подарите постелката, да не разбира нищо от музика, към подаръка върви и книжка с нотите на най-известните музикални творби.

Модерните дюшеци тип "фламинго", по които луднаха всички звезди у нас това лято, се появяват и в зимен вариант под формата на поничка или полярна мечка. С тях може да се атакуват снежните склонове, стига да не надвишавате 113 кг. Освен като шейна през зимата, те може да се използват и като добре познатия дюшек през лятото. Така съчетавате удоволствия за два сезона за цена между 50 и 60 лева.

Домошарите тази година бяха зарадвани с уникални самозатоплящи се пантофи. Затоплят се чрез USB кабел за не повече от 5 мин. Единственото неудобство е, че трябва постоянно да стоите до контакт, тъй като, ако махнете кабела от тях, ще започнат да изстиват. Алтернативен вариант са домашните чехли за микровълнова печка. Стоплят се за 1-2 минути и държат приятна температура повече от час, а сумата, която трябва да отделите за тях, е около 30 лева. Намират приложение и през горещите дни, когато може да ги сложите във фризера, за да се охладят и да ви пазят прохладно на краката. Към тях чудесно допълнение са чорапите суши. Всеки чифт не само че наподобява различни видове суши, но и е оформен и поднесен като традиционното блюдо.

Махмурлук от елхата

Освен празнично настроение коледните играчки могат да донесат и махмурлук. Затова трябва да бъдете много внимателни. Тази година на пазара коледните топки с алкохол станаха тотален хит. Уиски, водка и джин са старателно "скрити" в празничните украшения, а когато играчките се отворят, те могат да се използват и като чаши.

Във всяка коледна топка се съдържат около 50 мл алкохол и се предлагат в комплект от 6 броя на цена от 50 лева. Единственото неудобство е, че все още трудно се намират у нас и е по-сигурно да си ги поръчате по интернет.

Доли ТАЧЕВА

Реклама
Реклама
Реклама