Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6635854 www.bgdnes.bg

Фънки се разцепва на чалга

Коцето здраво бие малки барабанчета

Надуват на Димитър Ковачев кларинет в ушите, той вдига наздравици с Динко 

Рокаджията Фънки избухна на бесен купон с чалга и алкохол, видя "България Днес".

Димитър Ковачев, както е истинското име на музиканта, винаги е оплювал българския попфолк и не е пропускал възможноста да обясни колко отвратителен е кръшният жанр. Това обаче не му попречи да отиде на чалга парти и да купонясва до зори.

Реклама

Фънки се появи в дискотеката на фолкпевицата Константин в Студентски град в столицата. Двамата станаха добри приятели по време на участието им във "ВИП брадър" и вероятно изпълнителят го е прикоткал да посети нощния му клуб. Рокаджията беше във вихъра си - вдигаше наздравица след наздравица и здраво се кефеше на ритмите. Заедно с него и Коцето в сепарето се беше настанил и Ловеца на бежанци Динко Вълев. Тримата бяха заедно на микрофона, танцуваха и консумираха солидно количество уиски. По някое време от партито удариха и няколко шота.

Една от кулминациите на вечерта беше, когато музикант с кларинет се появи в непосредствено близост до Фънки и започна да му свири на уши. Вместо да се мръщи или да го изгони, рокаджията започна здраво да се радва на изпълнението и отпи още от кехлибарената течност. Коцето също беше неизменно с чаша в ръка и не спираше да поздравява личните си гости със свои песни. Динко не спря да танцува буквално цялата нощ и традиционно обикаляше из останалите маси, където се снимаше с жени и почитатели. Ловеца на бежанци също заложи на кехлибарена течност, а тя повдигаше настроението му.

Коцето също не изневери на стила и отново се радваше на огромно женско внимание. Този път той беше забелязан в компанията на русокоса хубавица, който не се отлепяше от него и двамата си гукаха на ушенце. В един момент певецът изостави дамата си и влезе в ново амплоа. Той грабна палките на един от перкусионистите и започна здраво да свири по малките барабанчета. Тази чалга сцена отново не подразни Фънки. Напротив - той искрено се радваше и смееше на шоупрограмата, която се изливаше пред очите му.

Наблюдавайки поведението на Фънки, посетителите в заведението се питаха дали той отново ще обижда чалгарите и ще отрича съществуването на музикалния жанр. Динко пък никога не е криел, че е любител на попфолка и обича да се забавлява предимно на такава музика. Затова и приятелството му с Коцето е на високо ниво.

Същата вечер в дискотеката бяха забелязани и други любопитни личности. Футболистът Благой Георгиев се открои в компанията на половинката си Есмер. Към тях се присъедини и дизайнерката Мегз. И докато дамите заложиха на селфитата и клюките, то Джизъса кротко стоеше край масата и прекарваше солидно време със забит в телефона поглед. Към компанията на Коцето, Фънки и Динко се присъедини и боксьорът

Благой Найденов, по-известен като приятеля на фолкпевицата ДесиСлава. И докато той обикаля по нощните клубове, тя си стои вкъщи бременна в очакването на първото им общо дете. Найденов никога не е крил, че е любител на живота в Студентски град и често може да бъде забелязан да пуши наргилета по дискотеките.

 

Реклама
Реклама
Реклама