Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6629042 www.bgdnes.bg

Джаферович глези децата в "Дисниленд"

Ваня и семейството избягаха в топла Флорида по празниците

Баща мечта е Ваня Джаферович. Риалити героят, който през тази година успешно се подвизаваше в шоуто "Като две капки вода", реши да избяга от студената и снежна България по празниците. Победителят от последния "Сървайвър" заведе цялото си семейство на почивка в Флорида. Зад океана Ваня ще направи празниците на децата си незабравими - ще ги заведе в "Дисниленд", а също така ще ги затрупа и с подаръци.

"Вуйчо ми живее там от дълги години. След войната се премести. Аз съм му гостувал четири пъти, но съпругата ми Жени и децата не са ходили. Сега ни поканиха по празниците и ние решихме, че е най-подходящият момент за подобно пътешествие", разкри пред "България Днес" Джаферович.

Реклама

Ваня вече е планирал и какво да правят в слънчева Флорида. Освен разглеждането на забележителностите на "слънчевия щат" Джаферович е решил да направи уникален подарък на двете си деца - Леа и Бо. Малчуганите ще имат цял ден на разположение, за да се пускат по пързалките и да се качват на въртележките в един от най-големите увеселителни паркове в света - "Дисниленд".

"Ще ги заведем, за да се порадват децата, да видят нещо, което не се знае дали друг път ще успеят. "Дисниленд" се намира близко до дома на вуйчо ми, така че няма да е проблем", разкри Ваня.

Семейство Джаферович вече е във Флорида и се радва на горещото слънце. Най-щастливи, разбира се, са децата им. Ваня постоянно залива мрежата със снимка от почивката си. Той и малките постоянно са в басейна, където се разхлаждат от жегата, докато хората в България се чудят как да се стоплят.

Симеон ДЕМИРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама