Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6597149 www.bgdnes.bg

Д-р Стилянова брани Стоян Алексиев

Красивата актриса от "Откраднат живот" Ралица Паскалева защити своя колега от сериала Стоян Алексиев, който бе натирен за прелюбодеец с младо гадже. През лятото папараци изловиха 66-годишния актьор да бърка в гащите на младата студентка от НАТФИЗ Ивана Бобойчева.
Скандалните кадри предизвикаха негодувание сред феновете заради сериозната възрастова разлика между двамата и факта, че Алексиев е женен. Почитателите бяха скандализирани от поведението, което си е позволил известният актьор на публично място - по улиците на София. Самият той се оправда за позите, че с Ивана са участвали в снимки, после се появи версия, че са роднини. Според свидетели двамата ходели заедно на купони и не се криели като двойка.


"Не смея да съдя никого и кой какво прави в личния си живот никога не ме е засягало. Стоян Алексиев е изключителен професионалист в работата си и верен приятел, което на мен ми стига да го уважавам и подкрепям. А и знаете - истината винаги е някъде по средата. Оценявайте личността му за това, което прави толкова години наред за българското кино и театър", препоръча Ралица Паскалева в профила си в инстаграм. Постът й бе придружен със снимка с Алексиев, който изигра доц. Генадиев в лекарския сериал, като на фотоса двамата са край операционната маса.

Хубавицата уточнява, че уважава Стоян Алексиев не само като колега, а и като личност. Заявява, че той липсва много на снимачната площадка, след като героят му почина в автомобилна катастрофа в края на последния сезон.
Любопитното е, че спряганата за любовница на актьора Ивана благодари на Ралица Паскалева в коментар под поста й. Стоян Алексиев е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина от първия брак на съпругата си Надежда Алексиева - Венци. От брака си с Надя Стоян има син - актьора Александър Алексиев, с когото играха заедно в "Откраднат живот". От първия си брак има други двама наследници - актьора Цветан Алексиев, който също взе участие в лекарския сериал, и цигуларката Елица Алексиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама