Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6594484 www.bgdnes.bg

Камелия бяга от Тупалката

Драма в столична дискотека

Бившите съпрузи не искат да са заедно в едно помещение

Екссъпругата на Илиян Тупалката - Камелия, демонстративно го отбягва, научи "България Днес".
Бившата гимнастичка не иска да има нищо общо с фолкпевеца и категорично не желае да се намира в едно и също помещение с него.
Доказателство за неприязънта между двамата беше регистрирано в неделя вечерта. Тупалката имаше планирано участие в дискотека в Студентски град в столицата, където Камелия от няколко месеца се изявява като танцьорка. Мадамата с дълги крака всяка вечер играе на сцената в нощното заведение, но случайно или не точно за участието на бившия си съпруг тя липсваше.


Източници на вестника разкриха, че Камелия не искала да се засича с Илиян, тъй като още не му била простила окончателно за раздялата им. Двамата се опитвали да имат нормални отношения заради сина им Ицо, но въпреки това разговорите им били напрегнати. Затова и танцьорката решила да прескочи поредния неловък момент.
Освен това Камелия вече има връзка с вратаря на футболен клуб "Дунав" (Русе) Мартин Луков и иска да продължи напред. Двамата постоянно си пускат снимки от пътувания, на които изглеждат щастливи и не мислят за миналото. Дълги месеци Луков се възстановяваше от тежка контузия и именно Камелия му помогнала да преживее тежките моменти.
Бившата гимнастичка и носителка на титлата "Мис Най-секси българка" може да бъде забелязана в чалготеката на фолкпевеца Константин. Изкусителната дама с безкрайно дълги крака забавлява посетителите в нощното заведение с изкусителни танци. Макар да има дете от фолкпевеца Илиян, Камелия не се свени да излиза на сцената по оскъдно облекло, което трудно прикрива формите на тялото й.


На участието в неделя вечерта Тупалката показа, че животът на ерген отново му се нрави. Женското внимание към него беше засилено и апетитни студентки го атакуваха с неприлични предложения. Илиян не отказа снимки с почитателките си, а една от тях дори стигна по-далеч - купи му цвете и му го подари. Това видимо изненада изпълнителя, който е свикнал не да получава, а самият той да подарява букети.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама