Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6587100 www.bgdnes.bg

Николета празнува на Бали

8 бона се изръси Ники М.

Лозанова чака вече предложение за брак

Осем хилядарки се е изръсил футболният вратар Николай Михайлов за подарък за рождения ден на любимата си Николета Михайлова. Ни Ло и дъщеря й от Валери Божинов Никол заедно с приятелки празнуват цяла седмица 30-ия рожден ден бившата плеймейтка на остров Бали, без да се притесняват от изригващия вулкан. Самата пловдивчанка не казва как е стигнала до заветната цел, тъй като заради изригванията малко самолети могат да кацнат на острова.


Според запознати с цените за луксозните екскурзии до екзотичната дестинация цената на човек е около 2000 евро, а безработният в момента страж е поел целия масраф само и само любимата му да е щастлива.
"Нищо че отрича, за нея най-големият подарък би бил предложение за брак. С Николай винаги са били голяма любов независимо от другите връзки и разочарования. На него също му е време за дете, вместо да отглежда и двете деца на Божинов. Първо малкия Валерко на Алисия, сега малката Ники на Николета. Няма лошо, просто си му е време за биологичен наследник", съскат кобри интригантки в интернет.


Лозанова пък на свой ред отдавна е спряла да обръща внимание на хорското мнение. "Гледам да грабя с пълни шепи от живота, честно казано, мнението на хората ни най-малко не ме вълнува", контрира ги набързо Ни Ло.
"30 - звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да "пиша" новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм - обещавам да видите още по-съвършената ми версия!", написа Николета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама