Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6585877 www.bgdnes.bg

Малката щерка на Фатик гука на Бамби

Померанът е подарък от любимия й - футболиста Георг Василев

Померанът Бамби е най-новата слабост на богаташката щерка Адриана Тюркмен. По-малката дъщеря на покойния бизнесмен от прехода Филип Найденов-Фатик е получила кученцето от любимия си - футболиста Георг Василев, син на собственика на „Локомотив“ (София) през август. Двамата са в сериозна връзка повече от година, а Георг се отказа от футбола, за да прекарва повече време с красивата Адриана.


С малкото кученце Бамби Георг и Адриана преминават в нов етап от връзката си. Те ще се опитат заедно да се грижат за домашния любимец, може би за да тестват дали стават за семейство. Не е тайна, че младите са лудо влюбени и се обясняват публично в нестихваща любов един към друг. Те прекарват всеки делник и празник заедно, а животът им е като на кино - скъпи коли, ресторанти и екзотични почивки.

Реклама


Малката щерка на Фатик е една от най-популярните българки в социалните мрежи, видя още "България Днес". Тя има близо 10 хиляди последователи и стотици лайкове под професионалните си снимки от моделстване и дефилета, които публикува почти всеки ден. Последната изява на малката Фатик бе на модно ревю в столичен хотел. За да е достойна конкуренция на богаташките наследнички в чужбина - световноизвестните Джиджи и Бела Хадид, красавицата залага и на ежедневни тренировки във фитнеса и перфектен външен вид дори в ежедневието. Нещо повече - на някои от фотосите Адриана замяза на Николета Лозанова в последно време.

Това се дължи на факта, че започна да ходи при фризьора на скандалната футболна съпруга - Венелин. С тежки букли и вечерен грим красавицата движи в бял кабриолет с кученцето в ръка, като документира всеки миг със селфи. На снимките до нея неотлъчно е половинката й Георг, който също не остава по-назад от Адриана. Той е изтупан и в крак с модата, като залага на последен модел обувки и стилно облекло, за да не изглежда неглиже до натоканото си гадже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама