Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6576834 www.bgdnes.bg

Гъмзата заряза жена си

Фенки налитат на тромпетиста 

Гъмзата изостави съпругата си! Музикантът загърби семейното огнище, но не заради друга жена, а заради десетки разгорещени дами.

Тълпа от фенки обградиха музиканта на едно от последните му участия в столична дискотека. Още с появяването си тромпетистът от "Шоуто на Слави" предизвика същински фурор. Изпълнителят не бе оставен нито за миг от развълнуваните дами, които напираха да се докоснат до него.

Реклама

Музикантът едва успя да изпълни песните си, като през цялото време бе заобиколен от разгорещени жени от всички възрасти. За да изпълни желанията на момичетата, Гъмзата прекъсваше изпълненията си и заемаше поза за снимки. Заради многобройната тълпа Йончев не се прибрал веднага при съпругата си, балерината Юлиана, а останал да изпълни желанията на многобройните си почитатели.

Именно поради тази причина Гъмзата се прибрал у дома в ранни зори на другия ден. От години Йончев е познат с отявлената си стеснителност и скромност, като неведнъж е споделял, че известността силно го смущава.

Служители на заведението са категорични, че отдавна не са виждали толкова голям интерес към изпълнител. Те бяха категорични, че дори и най-желаните чалга звезди не са толкова търсени, колкото тромпетистът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама