Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6576368 www.bgdnes.bg

Цеца се бие с Карлеуша в съда

Съдебна полиция се наложи да усмирява развилнелите се в храма на Темида сръбски поп кралици Цеца и Йелена Карлеуша.

Най-популярните певици в бившите югорепублики застават на метри една срещу друга в съдебната зала, което гарантира сигурен скандал. Тунингованите силиконки се хващат за косите пред сащисания съдия, който се налага да натиска паникбутона и да иска помощ от въоръжената охрана отвън. Позорно и с голяма глоба двете са изхвърлени от съда.

Реклама

Спорът между вдовицата на Аркан и съпругата на футболиста Душко Тошич е заради обида.

Цеца настоява да получи финансова компенсация за думите на Йелена, че цялото й семейство е мафиотско и има пръст в убийството на премиера Зоран Джинджич. Преди да застанат в съдебната зала, магистратът по делото разпореди медиация между примите на балканския турбофолк. Посредникът се провали с гръм и трясък, като Ражнятович даже отказа среща с него.

"Още в началото на процеса се започна с крясъци и обиди. Цеца бе разярена и готова да разкъса най-големия си враг в Сърбия. Карлеуша не й остана длъжна. Засипа я с псувни и заплахи. Съдията не можа да повярва какво се случва. Нещата излязоха извън контрол, когато двете почти се хванаха за гушите. За секунди в залата нахлу съдебната охрана и униформени полицаи", разказват свидетели на скандала.
Първа от храма на Темида е изгонена Цеца заедно с адвоката й.

Отказва коментар пред десетките журналисти отвън. Три минути по-късно излиза и едрогърдата и устата Карлеуша.

"Беше бурно, но не мога да кажа какво точно се случи вътре. Съдията ми забрани да коментирам инцидента. Мога само да споделя, че сме далеч от успешно и бързо решаване на спора", изтъкна 39-годишната Йелена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама