Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6549356 www.bgdnes.bg

Тони Найка забива бивша на Гущеров

Анджелина, за тебе ще бачкам без пари, кълне се донжуанът

Тони Найка ударно сваля бивша изгора на Християн Гущеров!
Легендарният донжуан е хвърлил око на фаталната красавица Анджелина и не престава да я обсипва с комплименти, видя "България Днес".
"Анджелина, за тебе ще бачкам без пари", пише фамозният сваляч под еротичните и втвърдяващи мъжката част снимки на знойната плеймейтка в социалните мрежи. Найка не пести суперлативи за смуглата бръмчалка, чиито последни снимки по прашки и сутиен явно са запалили главата на Тони.


"Анджелина, сваляй чорапите, зверска мида", пише Тони Найка под снимката на чалгарката, на която силиконовите гърди едва се удържат в сутиена, а освен него наследницата на фолкпевицата Мария в леглото на Гущеров се е загърнала само със силно изрязани прашки и чорапи.

Реклама


Наред с пиперливите коментари мощната атака на Тони Найка е съпътствана и с различни емотикони. За съжаление на бонвивана отговор от сексапилната моделка така и няма и до днес.


Конкуренцията в свалянето на Анджелина идва от авер на Любо Чука. Състезателят по ММА Жоро също изявява неприкрито желание да опъне чаршафите с апетитната певица, но и той не е огрян от внимание от другата страна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама