Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6545056 www.bgdnes.bg

Братът на Ники Минаж - осъден за сексуално насилие над 11-годишно дете

По-големият брат на певицата Ники Минаж - Джелани Мараж беше осъден за упражняване на сексуално насилие над момиче под 13-годишна възраст, потвърди в петък говорителят на нюйоркската прокуратура Брендън Брош пред сп. "Пийпъл", цитирано от БГНЕС.

Изданието изтъква, че 38-годишният Мараж е арестуван още през 2015 година по обвинение, че е изнасилвал множество пъти 11-годишно момиченце в дома му в Лонг Айлънд, докато майката е била на работа. Според обвиненията престъпните му действия са продължили между април и ноември същата година.

Реклама

Едва сега обаче той бе признат за виновен от съдебното жури в Насау Каунти, Ню Йорк по обвинение за застрашаване на благосъстоянието на дете и за престъпно сексуално поведение от първа степен срещу лице под 13 години. Официалната му присъда ще бъде обявена след изслушването през декември тази година, но по предварителни данни го грозят повече от 25 години затвор.

През годините Мараж яростно отричаше вината си и твърдеше, че обвиненията са изфабрикувани с цел изнудване на сестра му срещу 25 млн. долара. Нито той, нито сестра му се съгласиха да дадат показания пред правосъдния орган и да потвърдят това. Пред съда обаче свидетелстваха жертвата на Мараж, която сега е на 14 години, и нейният брат.

Според нейните думи в продължение на повече от 6 месеца Мараж се е възползвал от нея, наричайки я "Моята марионетка", като я е заплашвал и я е биел всеки път щом тя се е опитвала да окаже съпротивление на хищническите му действия.

"Справедливостта изиска подсъдимият да бъде подведен под отговорност за отвратителните си деяния и ние сме благодарни на журито за внимателното размишление. Надяваме се, че днешната присъда ще помогне на семейството да започне лечебния си процес и че ще затвори тази ужасна глава от живота им", заяви прокурора на Насау Каунти Маделин Сингас в официално изявление. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама