Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6538706 www.bgdnes.bg

Марая Кери със зашит стомах

Пръстен в корема спаси мегазвездата Марая Кери от наднорменото тегло.

Любимката на меломаните се освини подобаващо през последните години и никакви диети не й помагат за влизане във форма. Заради пищните си извивки 47-годишната изпълнителка на култовото коледно парче All I Want for Christmas is You се превърна в обект на болезнени нападки и куп унижения от страна на жълтата преса. 

За да спре хапливите коментари по свой адрес, Марая решава кардинално въпроса с гастректомия. Операцията не е от най-сложните, но е доста взискателна, коментират експерти. Отваря се коремната област и в началото на стомаха се поставя специален обръч, допълват те. Интервенцията помага на пациента да се чувства заситен от по-малко количество храна и по този начин сваля тегло.

Реклама

"Причината да използва хирургически услуги е фактът, че килограмите й пречат да танцува по време на концертите и да прави шоу", изтъкват близки на певицата. "Тя има самочувствие и не се срамува от писанията на медиите. Чисто и просто операцията е с цел да удовлетвори феновете", категорични са хората около Кери. Поставянето на пръстена е направено в края на септември.

Резултатът след месец и половина е поразителен - Марая отново е познатата хубавица с нормални за ръста й килограми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама