Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6536785 www.bgdnes.bg

Ники М. с тениска за 3 бона

Синът на Боби Михайлов носи дрехи на една от най-известните световни марки

Ники Михайлов носи по-скъпи дрехи от половинката си Николета Лозанова. Гаджето на плеймейтката я сложи в задния си джоб, след като се навлече с ултра гъзарска блуза.
Вратарят, който е без отбор от дълго време, се облича с тениски за повече от 3000 лева. Фланелката на Ники е на световноизвестна френска марка и е носена само от най-големите тузари по света, за какъвто явно се има и синът на шефа на БФС.


Тениската, чиято цена е точно 1483 паунда (б.а - 1 паунд по вчерашния курс е 2,19, или сумата е 3227 лева), е единствена по рода си. Моделът е с фолклорни мотиви и по нея има най-различни шевици от цветовата гама. В момента фланелката на световноизвестната марка е намалена на половин цена. Стойностна й е 742 паунда, или 1624 лева и няколко стотинки.
С тази тениска Ники М. се появи преди време и изуми всички с уникалната дреха. До този момент никой от богаташите не се е появявал публично с подобна блуза.


Интересно е как бившият страж на националния отбор по футбол си позволява да пазарува от подобни магазини, след като е без отбор вече няколко месеца. Също така Ники има и разходи по половинката си Николета Лозанова. Плеймейтката и вратарят се събраха и отново изживяват любовен романс, а дестинациите, които посещават, са солени - Бали, Дубай и други екзотични острови.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама