Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6532094 www.bgdnes.bg

Мая в сутиена на Юлияна има ли?!

Известната царска депутатка Дончева се стопи, но бюстът й набъбва

С огромен бюст и в перфектна форма се появи на събитие в столицата бившата депутатка от НДСВ Юлияна Дончева.
Въпреки че е минала 50-те, някогашната народна представителка изглежда повече от зашеметително. С едни гърди напред, без никакви тлъстинки и помен, че скоро е раждала, Дончева грейна в секси вечерна рокля, от която ясно се вижда, че е свалила десетки килограми след втората си бременност.


"Това се дължи на коренна промяна в хранителните навици", издаде самата тя. По думите й не гладува, хапва от всичко, но в определени часове и с мярка. Също така не смесва определени храни, което имало огромно значение за добре работещ метаболизъм. Настояща бизнес дама и майка на две деца се е запалила по здравословния начин на живот и се старае всячески да предаде знанията си на околните и близките си.
"Юлияна роди второто си дете на 49 години! Това е близо 20 години след появата на първата й рожба. Малко жени имат смелостта за подобна крачка", коментираха с възхищение нейни познати.


Дончева е омъжена е за ММА боеца Станислав Недков-Стъки след развода си с Горан Петков, от когото е първото й дете. Тя отдавна не се занимава с политика и това е една от причините да грее и изглежда свежа, коментират интриганти в София.
"Дали си е сложила силикон, или бюстът й е естествен?", се питаха наблюдатели. По-скоро гърдите й са натурални, тъй като Дончева се слави като ценител на хубостта без хирургически намеси.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама