Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6512178 www.bgdnes.bg

Щерката на Радев сложи фалшиви очила

Красивата Дарина копира топмоделите в инстаграм

С фалшиви очила, но с визията на топмодел от инстаграм. Така се появи преди броени дни дъщерята на президента Румен Радев и отново обра точките с провокативна визия.


Дарина сложи супер модерните за сезона авиаторски цайси с метални рамки и се превърна в копие на топмоделите от инстаграм, като прибави към очилата дискретни руж и грим.

Реклама


Визията на авиоочилата с метални рамки е хит този сезон, въпреки че модата на фалшивите цайси върви още от няколко години. Масово красавици от социалните мрежи позират с различни по стойност очила с хитовия дизайн, тъй като мастити марки като "Прада" и "Ив Сен Лоран" ги пуснаха в тазгодишните си колекции.


С неповторимия си гръндж стил Дарина за пореден път събра очите на близки и съученици, след като позира като истински модел на фона на зелена градина с раздърпани дънки, лек пуловер и дълго палто въпреки слънчевото време на фотосесията.


Същите фотоси със същия модел очила заливат от месеци социалните мрежи, а Дарина като всеки тийнейджър няма как да остане по-назад. Цайсите на Дарина не са диоптрични, коментират близки до красавицата, тъй като тийнейджърката няма проблеми с очите. Никой в семейството на президента не носи очила, затова и Дарина нямала причина да слага истински лещи.


Освен с очите щерката на президента няма и проблеми с модните тенденции. Авиаторски очила с метални рамки, но без лещи бяха показани преди месеци в най-елитното модно списание в света "Вог", а с такива се мъдреха топмодели в ревютата и на "Баленсиага", и на "Диор". Фалшиви или не, новите авиаторски очила на президентската дъщеря Дарина Радева доведоха и до закачливи коментари, че току-виж тръгнала по стъпките на татко си, който, преди да стане държавен глава, бе авиатор и шеф на Военновъздушните сили.


Засега Дарина е като всеки тийнейджър, запален по модата, и далеч не се определя като "кифла" въпреки залитането по очилата без диоптри, радват се приятелите на хубавицата.

Реклама
Реклама
Реклама