Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6500936 www.bgdnes.bg

Костюм на Ким Чен Ун е хит за Хелоуин

Да облечете детето се за Хелоуин като корейския лидер Ким Чен Ун е последният хит на пазара.


Традиционно всяка година през октомври започват да се появяват изключително нестандартни идеи за католическия празник. Преди година изключително популярни бяха превъплъщенията в покемони, тази година погледите са насочени към Северна Корея.

Реклама


Костюмче на Ким, който плаши света с ядрена война, се предлага в онлайн магазини срещу 80 лева. За тази сума получавате характерното черно облекло, носено почти винаги от лидера на Корейската народно-демократична република. Само че в умален размер, който е подходящ за деца. Не са пропуснати и най-малките детайли, като върху костюмчето има севернокорейското знаме, точно пред сърцето.


Големият бонус е, че с поръчката на облеклото получавате и мини ракета, която е свързана с детонатор, за да могат децата да се превъплътят напълно в образа на диктатора. Направата на характерната прическа на Ким Чен Ун остава отговорност на родителите.


Друго атрактивно превъплъщение за Хелоун е да превърнете детето си в Дуейн Джонсън - Скалата. Бившият кечист и настоящ актьор се радва на огромна популярност, особено сред подрастващите. В интернет се предлага негов костюм, който е оценен на 75 лева. След заплащане получавате емблематичните му черни гащи от ринга, както и изкуствени мускули с татуировки, точно пресъздаващи визията на Скалата.


Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива, ще им "изиграят номер". През последните години празникът набира все по-голяма популярност и у нас, като най-много се радват именно малчуганите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама